Doe mee aan de Kerstgroetactie 2018

Doe mee aan de Kerstgroetactie 2018

Friedensstimme

Stichting Friedensstimme staat al 35 jaar voor ondersteuning van christenen in de voormalige Sovjet-Unie bij hun evangelisatie- en zendingsactiviteiten. Zij stelt honderd evangelisten in staat om zich volledig aan evangelieverkondiging te wijden en voorziet hen van lectuur en middelen voor vervoer.

Daarnaast heeft Friedensstimme als doel christenen in Nederland betrokken te laten zijn bij broeders en zusters in Rusland en omliggende landen.

“Heel veel dank voor de pakketten en hartelijke wensen! We ontvingen er een hele hoop! De postbodes brachten ons vele waardevolle zendingen met kalenders, boeken en ansichtkaarten. Enkele pakketten hebben we in hun aanwezigheid opengemaakt en hun dat aangeboden wat God ons gegeven had”.

Evangelist Radzjan, Kazachstan

Van veel evangelisten horen wij dat de lectuur die zij ontvangen uit Nederland, met vreugde en zegen wordt verspreid. U kunt hierbij helpen!

Op 9 dec. worden u in de kerk van Ternaard bijbelpakjes aan geboden.

Hoe verder? U schrijft uw afzender op de enveloppe.

Een Russisch adresetiket is op de enveloppe aangebracht.

U gaat naar het postkantoor om deze te versturen. Daar wordt de porto door u betaald die nodig is. Het verzenden van een Bijbelpakje is € 15,40.

Bijbelpakje: Een Russische Bijbel, een kinderbijbel en zeven kalenders.
Voor meer informatie zie: http://www.friedensstimme.nl/doe-mee/kerstgroetactie

U kunt ook met meerdere mensen een bijbelpakje versturen!
Een bijbelpakje mag u ook ophalen bij Janneke Boeijenga
Tel. 0519571717
Email: j.boeijenga@knid.nl