Digitaal uitzenden kerkdiensten

De overheid heeft zaterdag 18 december een gehele lockdown afgekondigd.

Dit houdt in dat o.a. winkels hun deuren moeten sluiten en bijeenkomsten niet door mogen gaan. Als kerkenraad volgen wij het advies van de Protestantse Kerk. Deze adviseert om de diensten, waar mogelijk, alleen digitaal uit te zenden. Wij hebben daarom de moeilijke beslissing genomen om tot vrijdag 14 januari de diensten alleen digitaal uit te zenden. Dit houdt in dat ook de kerstvieringen op 25 en 26 december digitaal worden uitgezonden, zonder de aanwezigheid van gemeenteleden.

Wij begrijpen dat het voor iedereen zeer teleurstellend is om voor de tweede keer geen kerstviering fysiek mee te mogen maken. Wij hopen hiermee de verspreiding van het virus te voorkomen en dat we vanaf half januari elkaar weer in de kerk mogen ontmoeten. Wij wensen jullie gezegende kerstdiensten toe.

De kerkenraad