Actie Aandachtspakketjes

Ternaard, Kerst 2021

Beste mensen, beste ….

Wij hebben jullie hulp nodig!

De activiteitencommissie van onze kerk in Ternaard wil deze Kerst graag een aantal mensen een steuntje in de rug geven, van wie we denken dat zij het wel kunnen gebruiken.

Daar hebben we jullie bij nodig.

Wat willen we doen?

We hopen 100 aandachtspakketjes maken met verschillende dingen erin. We denken o.a. aan een papieren engeltje, een kerstkaart, een zakje vogelvoer. Maar we willen er ook een tegoedbon in doen.

Die tegoedbon is een bon, die door ons als gemeente wordt ingevuld. Bijv. voor een zelfgebakken cake, voor een klein klusje in huis, voor een taxiritje naar Dokkum, voor een keer boodschappen halen of ergens koffiedrinken samen. Of wat iemand ook aan creatiefs bedenkt. Het moet klein zijn, uitvoerbaar, maar wel leuk om te krijgen en aantrekkelijk om er gebruik van te maken.

Die tegoedbon kan worden ingeleverd bij één adres. Daar wordt de maker ervan op de hoogte gesteld, zodat die contact kan opnemen. Het geheel is dus in eerste instantie anoniem en vrijblijvend.

Ook de pakketjes worden door ons als gemeente verspreid. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar eigen omgeving, die zo’n ‘pakketje aandacht’ nodig heeft. Iedereen kan ervoor in aanmerking komen.

Het is wel goed om te vragen, of de ontvanger al niet eerder een pakketje heeft gekregen. Als dat zo is, dan moet er iemand anders gezocht worden.

We hebben jullie hulp dus nodig!

Bedenk alsjeblieft waarmee u of jij iemand een plezier kan doen en een tegoedbon kan aanbieden. En geef het aan ons door.

Vul onderstaand strookje in en lever het in bij één van onderstaande adressen. Graag voor 18 december! Dan zorgen wij dat het in een pakketje komt.

We hopen, dat ieder zo zijn of haar bijdrage geeft, zodat deze actie een succes kan worden!

 

Hartelijke groet,

 

Geertje Schoorstra (Holwerterdyk 9), Sonja de Vries (Coert Lambertusstrjitte 15), Acqueline Jorna (Herweystrjitte 22) da Hilde Graafland (Holwerterdyk 6)


Naam:

Adres:

Telefoon of mailadres:

 

Ik wil voor de Aktie Aandachtspakketjes een tegoedbon vullen met: