Vanaf zondag 28 maart weer fysieke diensten!

Vanaf zondag 28 maart is het weer mogelijk om een kerkdienst fysiek bij te kunnen wonen! In verband met een Corona-uitbraak hebben we twee zondagen de diensten online uitgezonden. Vanaf zondag 28 maart kunnen we weer 30 personen in de kerk verwelkomen.

Dit betekend dat het aanmeldingssysteem weer open wordt gezet en u zich aan dient te melden via aanmelden.pkn-ternaard.nl. Aanmelden voor een dienst is mogelijk op de maandag voorafgaand de dienst om 12.00 uur tot de zaterdagmiddag voorafgaand de dienst om 16.00 uur. Is het aantal van 30 personen bereikt, dan is reserveren voor de desbetreffende kerkdienst niet meer mogelijk. U kunt bij elke dienst zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn om te reserveren. Beschikt u niet over de mogelijkheid u digitaal aan te melden, dan kunt u zich aanmelden bij de scriba, telefoonnummer 0519-571019.

Personen die aan de dienst meewerken, dit zijn de dienstdoende ambtsdragers, voorganger, koster, organist, personen die de presentatie verzorgen, de lector, de leiding van de kinderkerk en de zangers in het gelegenheidskoor, tellen niet mee in het maximum van 30 personen. Deze personen worden automatisch aangemeld. Kinderen tot en met 12 jaar hoeft u niet aan te melden.